A nins si pe la noi…

IMG_20130107_152743

Curtea si gradina, imbracate in alb.IMG_20130107_152759

Gradina se odihneste, in asteptarea primaverii.IMG_20130107_152833


IMG_20130107_155951
Gainilor le place zapada, au iesit la joaca. (in dreapta, magazia de lemne, magazia de unelte si cotetul gainilor)

IMG_20130107_160022IMG_20130107_160037Cand ninge, parca alt farmec are un foc bun in soba, nu?

11 thoughts on “A nins si pe la noi…

  1. mamaaaa, cata gradina aveti! super fain! imi place tare.
    aaa, cred ca si cu noi esti cam vecin :), pana la voi fac 30 min pe A1 ( noi suntem pe la km 70 pe autostrada )

  2. Tind sa cred ca scrierea intre poze nu e o idee grozava. Imi pare rau daca te dezamagesc, ma dezamagesc si pe mine, de fapt, terenul din poza in care se vede releul de telefonie nu este al nostru, din pacate (cred ca s-a inteles gresit din cauza comentariilor mele interpuse intre pozele din postare). Noi avem gradina micuta, imagineaza-ti, avem 1200mp in total, pentru gradina au ramas doar 5-600mp, voi cred ca aveti doar solarul mai mare de atat :))
    Km 70, zici? Ai dreptate, daca te grabesti putin, in 30minute te latra Pufu la poarta :))

    Of, m-am intristat acu’, ca buna ar fi o gradina mare 😦

  3. Ai mei au avut posibilitatea sa cumpere 3000mp din terenul ala pe care il vezi, si au ales sa se apuce de casa, sa-i cert pe motiv de “bad investment” ? :))

    • eu nu cred ca ar trebui. au gandit bine. s-au apucat de casa pt ca ce aveau le ajungea. dar daca vrei sa faci o mica afacere, un solar ca noi, ai nevoie de mai mult.
      greseala mea, cand am vazut intinderea aia de pamant…m-am extaziat toata

      • Poate, in viitor, o sa ne mai permitem cumpararea de teren. Avem cateva hectare pe la bunici, dar e distanta maricica, din pacate.
        Voi v-ati gandit ce-o sa puneti in solar? si cum o sa promovati si comercializati produsele? Sau e secret profesional :)) ?

      • deci eu nu vad butonul meu de reply la reply-ul tau :)))
        asa ca scriu aici.
        nu-i secret, am gandit un cos saptamanal, mai avem ceva clienti carora anul asta n-am avut ce sa le dam ca nu facusem in cantitati industriale, ci numai pt noi si care-s draguti si ne asteapta, vreau sa fac conservaraie. in nici un caz in piata, acolo e la noroc.
        de pus vom pune traditional : rosii, castraveti, vinete, ardei, dar si ardei iute si plante aromatice ( ultimele doua am gandit la ghiveci sa le dam). si mai am ceva idei, dar mai trebuiesc lucrate :).

      • Da, se apropie mult de ceea ce credeam eu, mi se pare ca asta e varianta cea mai buna, clienti sa fie, si sa aveti ce vinde, daca o tine vremea cu agricultura. Eu va doresc cat mai mult succes, pentru efortul depus meritati sa va mearga cat mai bine, ca sa nu mai vorbim de investitie, ca totu.i scump astazi…
        O sa urmaresc postarile tale in continuare.
        O seara frumoasa, oameni frumosi!

    • Da, ai dreptate, fiecare tip de zona are avantaje si dezavantaje.
      Imi plac dealurile pentru aspect, pentru faptul ca nu balteste apa, pentru frumusetea podgoriilor in zona de deal, etc.
      Imi plac zonele de ses pentru ca e mai usor sa construiesti, sa gradinaresti, etc.

      De fapt, nu prea conteaza asta, oricum, pentru fiecare, curtea lui e cea pe care o prefera, nu? Intotdeauna, “acasa” e cel mai bine.

  4. Va scriu aici in legatura cu comm-ul pe care l-ati lasat pe pagina mea (va mai astept, desigur): cazanul e un hibrid artizanal. Am cumparat numai cilindrul de condensare si cu teava de condensare, restul e creatie proprie. Daca va intereseaza exact va astept cu intrebari concrete la care va voi raspunde cu mare drag. Aceasta pt ca nu este mare plologhie.

    • Multumesc pentru raspuns, Marian (te rog, spune.mi Alex, nu ma mai domni atat, mai ales ca am 22ani).
      Te.as ruga, daca e posibil, sa faci o postare pe blog, sau sa.mi trimiti un mail, daca iti e mai simplu asa, ceva concis, in genul unei poze care sa prezinte o sectiune in cazan, cu o mica legenda, sper ca intelegi la ce ma refer.
      Daca vei posta pe blog, sunt sigur ca or sa fie si altii interesati, o sa distribui si eu postarea ta, ca multi suntem incepatori cu putere si chef de munca, iar un cazan de tuica e mereu binevenit intr.o gospodarie frumoasa, nu?
      Revenind, ar fi util ceva de genul: o lista cu materiale necesare (butoi, tevaraie, etc) si o schema simpla care sa prezinte creatia 🙂
      Sper sa nu cer prea mult, sau sa fiu prea insistent.
      Inca o data multumesc pentru raspuns!

Leave a comment