18 thoughts on “Poze, si iar poze…

  • Multumim mult, Cristina. Da, stam relativ aproape, daca s.ar putea ajunge direct, fara ocolisuri, am fi aproape vecini,dar deh, avem un rau de trecut :)) Multumesc inca o data pentru comentariu si, mai ales, pentru complimente si urari. O zi cat mai frumoasa iti doresc!

   P.S: daca te deranjeaza faptul ca folosesc pronumele “tu”, si nu “dvs.”, te rog sa.mi spui, nu e nicio suparare – ma exprim asa pentru simplul fapt ca, pe net, toti suntem, de fapt, colegi.
   Numai bine, scumpa doamna!

  • Multumim mult, Simona !
   Si noua ne plac mult capsunile, iar ele ne plac pe noi, caci rodesc tot anul, e ca in dimineata de Craciun sa mergi in gradina in noiembrie, si sa gasesti capsuni coapte :))

 1. Imi place mult, mult de tot ceea ce ne arati tu pe aici. Sa-aveti spor si sa fiti sanatosi ca sa le puteti face pe toate! Acum, cu blogul asta, ai sa intri intr-o comunitate mica, dar foarte vivace de pasionati ai intoarcerii la natura. Fiecare dintre noi se preocupa cu dragoste de bucatica lui de pamant si se bucura pentru fiecare fir de patrunjel, pentru fiecare rosie coapta!

  • Asta e a treia incercare in a-ti raspunde, deh, sunt lenes, ma chinui sa-ti raspund de pe telefon :))
   Iti multumesc mult pentru vizita si pentru cuvintele frumoase. La fel iti dorim si noi, putere de munca si sanatate, sa ne bucuram si anul acesta de satisfactia roadelor muncii noastre.
   Cat despre comunitatea noastra, a satenilor fugiti din orase, sper sa se mareasca, eu caut mereu bloguri de genul asta, mi.ar placea sa fie mai multe, dar din pacate, sunt doar cateva. Poate in 2013 o sa ne inmultim, cine stie?

   Inca o data multumesc si te mai astept!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s